testimonial image

Whatunga initieert leuke en inspirerende netwerkgesprekken om jou verder te helpen met carrières, scholingsvragen, dromen of de bucketlist. Het netwerk van Whatunga bestaat uit leuke mensen die het waardevol vinden om een ander te helpen. Whatunga waardeert die hulp en schenkt voor ieder netwerkgesprek een bedrag aan het netwerkcontact of namens het netwerkcontact aan een goed doel.

Whatunga

Welkom in ons netwerk

Hoe werkt het?   

Voordat je als netwerkzoekende een netwerkcontact spreekt, is er een programma gevolgd via WorkForce Holland met een eigen loopbaancoach. Dit om het optimale uit de netwerkactiviteiten te halen. Het netwerkgesprek levert informatie en feedback voor je loopbaanplan maar het verbreedt ook je netwerk en leidt vaak direct of indirect tot een nieuwe werkomgeving.   

Wat doet Whatunga?

Whatunga zoekt zoveel mogelijk relevante netwerkcontacten voor jou. Dit doet Whatunga door €50 beschikbaar te stellen voor ieder netwerkcontact. De €50 kan het netwerkcontact schenken aan een goed doel, privé ontvangen of via Whatunga investeren in een eigen loopbaanprogramma. Het is mogelijk om een goed doel aan te melden waarvoor collectief genetwerkt kan worden. 90% van de netwerkcontacten  netwerkt voor een goed doel via WhatungaHieronder een kleine greep uit de goede doelen van Whatunga. 

 

    

Wat anderen over Whatunga zeggen

testimonial image

“Door iemand te vertellen over je baan en de keuzes die je hebt gemaakt in je werkende leven probeer je een werkzoekende te helpen bij het maken van zíjn keuzes. Leuk om te doen en je steunt er ook nog eens een goed doel mee!” Bas Kingma.

Bas Kingma

Commercieel Directeur, Prima Personeel B.V.
testimonial image

“Dit gaat werken, zegt het voort. Mooi concept!.” Menno Oomkens

Menno Oomkens

Ventures & HRM, Investion
testimonial image

Wie kan hier nu nee tegen zeggen? Het is zo sympahtiek, zo van deze tijd. Mensen op een kwalitatieve manier met elkaar in contact laten komen voor de arbeidsmarkt. Heb nu meerdere bezoeken van kandidaten gehad en kan dit iedereen aanraden. Ze scherpen ook je eigen geest. En je hebt bovenal een uurtje dat niet te vergelijken is met de rest van de uren uit je week. Grote aanrader!

Rafael Redczus van Berkel

Oprichter en eigenaar, N8W8

Vind jij het leuk om over je werk te praten en een ander verder te helpen?


Meedoen is eenvoudig

Je maakt een profiel aan op Whatunga. Dit kost niets! Vanaf dat moment kan je benaderd worden door mensen die graag met jou willen praten over je vak of de keuzes die je hebt gemaakt in je werkende leven. Zodra het netwerkgesprek plaats heeft gevonden, maken wij €50 over aan jou of een door jou gekozen goed doel.