Een baan, werk en zelfstandig ondernemerschap lopen steeds vaker door elkaar. Het hebben van een netwerk is tegenwoordig een harde voorwaarde om te kunnen werken. Het creëren van een netwerk voor jou is de focus van WorkForce Holland. Bij ons staan de eigenschappen en vaardigheden centraal die je nodig hebt om in iedere sector die jij wilt een netwerk te bouwen. Zo maak je de kans op duurzaam werken zo groot mogelijk. Uit ons netwerk kies jij zelf de potentiële werkgever met wie jij een netwerkgesprek wilt.

Duurzaam werken kan in de vorm van een baan, maar ook in de vorm van opeenvolgende tijdelijke banen, al dan niet aangevuld met werken als zelfstandig professional (zp‘er).

Johann Freese

CEO WorkForce Holland

Waarom WorkForce Holland?

1. Je weet het al en wil in gesprek met toekomstig werkgevers

Samen met de adviseur van WorkForce Holland ga je alle noodzakelijke netwerk-stappen zetten om je plan te realiseren.

2. Je denkt aan zelfstandig ondernemerschap maar wil eerst een aantal ondernemers spreken

Via WorkForce Holland ga je in gesprek met verschillende ondernemers die voor jou interessant zijn.  Op deze manier kan je eventueel je idee toetsen of goed beeld vormen van ondernemerschap. De adviseur van WorkForce Holland leert jou het ondernemersprincipe van Effectuation.

3. Je hebt een scholingsvraagstuk

Je oriënteert je op scholing en bent benieuwd wat mensen doen die de scholing reeds hebben afgerond. Via WorkForce Holland ga je met deze mensen in gesprek.

4. Je hebt nog geen idee

Via WorkForce Holland ga je daarom in gesprek met verschillende organisaties en bedrijven binnen- en vooral ook buiten de sector. Het netwerk van WorkForce Holland geeft antwoorden op alle denkbare loopbaanvraagstukken. Het netwerk zal per vraagstuk gericht worden ingezet. De adviseur van WorkForce Holland begeleidt dit proces.

 

5. Je wil een interessant netwerk opbouwen

Door te netwerken in de praktijk leer je hoe je een netwerk opbouwt en onderhoudt. Met het netwerk van WorkForce Holland heb je direct resultaat. De adviseur van WorkForce Holland leert jou dit op een slimme manier te doen.

6. Je zoekt een nieuwe werkomgeving

Het traject bij WorkForce Holland leidt in de meeste gevallen tot een nieuwe werkomgeving. Door actief te netwerken en bedrijven te bezoeken, ontstaan er nieuwe kansen en ideeën. De adviseur van WorkForce Holland begeleidt bij het te gelde maken van deze kansen en ideeën.

7. Je wilt overstappen naar een andere branche maar hebt alleen netwerk in je eigen branche.
8. Je kiest uit ons netwerk zelf de potentiële werkgevers met wie jij een één op één netwerkgesprek wilt.

Meer weten?

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Woonplaats *

Vraag/opmerking

* verplicht veld